!
المقادير
القاعدة من البسكوت و تتطلب
باكتة كبيرة بسكوت مارى مطحون
معلقتين سكر
معلقتين زبدة سايحة
الحشوةاو الطبقة العلوية
1 كيلو زبادى معلق مصفى فى شاشة لمدة 24 ساعة عشان يفصل عنه الميه
250 مللى كريمة لبانى او كريم تشيز (جبنة بالقشطة خالية من الملح)
4 او 5 معالق سكر
ورقة جيلاتين مدوبة فى 1/4 كوب ماء او اقل
200 جرام فراولة و شيلى منهم كام واحدة عشان التزين
الطريقة
قاعدة البسكوت
اضربى البسكوت مع السكر فى الكبة و معاهم الزبدة
افرديها فى قالب الكيكة و اضغطى عليهم عشان يتكبسوا كويس
دخليها التلاجة 30 دقيقة
الحشوة
اضربى الزبادى المصفى مع الفراولة مع السكر مع الجيلاتين المدوب فى الماء
اضربى الكريمة اللبانى لغاية لما تنفش
و اخلطيها مع خليط الزبادى و الفراولة بدون ماتطلعى الهوا منها يعنى بالراحة مش بالجامد
طلعى القاعدة المعمولة من البسكوت من التلاجة و صبى الخليط عليها
و خليها فى التلاجة تجمد لمدة 5 ساعات على الأقل
...
ممكن تزينيها بالفراولة و تكون مقطعة شرائح